Passie voor Tango

‘Passie voor Tango overkomt je en is onweerstaanbaar. Je ziet het, hoort het en voelt het’.

 

 De ontwikkeling die ik zelf doormaak in het dansen van de Tango, zie ik ook terug in mijn werk. Steeds meer komt daarin de aandacht te liggen op de verbinding tussen het paar tijdens de dans. En steeds minder bij spectaculaire houdingen of spannend voetenwerk. Ik streef ernaar dat de ander bij het zien van de afbeelding als het ware zelf de intentie van de dans voelt en de muziek kan horen. En wat maakt het me blij als ik bij die ander, de toeschouwer, kan zien dat het me gelukt is.

Klik op een miniatuur voor een grotere afbeelding!

Aquarel en inkt op papier (30x40cm incl. passepartout) Prijs: € 45,-

Gouache op zwart papier (A4 formaat) Prijs 40,-

Tangoschilderijen in diverse technieken en afmetingen. Prijzen op aanvraag

Tribute Piet Mondriaan

In het kader van het 150ste geboortejaar van Piet Mondriaan heb ik, in 2022 een aantal gouache tekeningen gemaakt in zijn favoriete primaire kleuren.